Referenties

Home>Referenties

Ook voor het projectmatig opwaarderen van (huur)woningen zijn wij graag uw gespecialiseerde partner.

Wij verzorgen opnames, bieden onze diensten aan middels vrijblijvende offertes en verzorgen het complete uitvoeringsproces.

 

 

 


Ervaring van de heer en mevrouw Kops uit Westervoort

“Mijn man heeft MS waardoor hij aan een rolstoel gebonden is.

Omdat wij niet wilden verhuizen en ik Dennis graag wilde blijven verzorgen hebben wij een aangepaste slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond laten realiseren. De medewerkers van LiemersBouw BV hebben ons fantastisch geholpen. Zij luisterden goed naar onze wensen en dachten ook erg goed mee. Zo adviseerden zij ons ook contact met onze gemeente op te nemen, omdat wij wellicht voor een vergoeding in aanmerking kwamen. Een WMO-specialist van de gemeente is bij ons thuis geweest voor advies en de gemeente heeft een groot gedeelte van de aanpassingen vergoed! Na enkele goede gesprekken en adviezen werd de uitbouw gerealiseerd. De vaklieden ruimden hun bouwafval elke dag netjes op en er is tijdelijk een stofschot geplaatst waardoor wij weinig overlast van de bouwwerkzaamheden hebben gehad. Achteraf gezien hadden wij dit al veel eerder moeten doen!

Met de aanpassingen kunnen wij nu op een veilige en comfortabele wijze douchen, kan Dennis met een tillift in en uit zijn bed komen en kan de voordeur via de telefoon geopend worden. We genieten nu optimaal van onze fijne woning! Door de persoonlijke benadering en professionele aanpak prijzen wij LiemersBouw BV aan iedereen aan!”

Ontwerp: MEDIAZ - Hosting:HUCON