Over ons

Home>Over ons

Missie

Senioren en mensen met een beperking in staatstellen, om op een veilige en verantwoorde manier, langer zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te laten wonen.

Visie

De trend om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen is ingezet. Wanneer u gezond bent, kan dit met relatief weinig zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. U zult in de toekomst wel andere eisen gaan stellen aan uw woning. Door altijd garant te staan voor hoge kwaliteit en uitstekende service hopen wij ons steentje te mogen bijdragen aan uw toekomst.

Relatie LiemersBouw BV

www.ikwillangerthuiswonen.nl is een initiatief van LiemersBouw. LiemersBouw is een gerenommeerd bouwbedrijf dat landelijk opereert voor o.a. particulieren en gemeenten om woningen toekomstbestendig te maken. Wij geven technisch advies, leveren enkel gerenommeerde producten èn voeren de werkzaamheden vakkundig uit. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, het gaat namelijk over uw veiligheid! Wij zijn gespecialiseerd in het comfortabel, veilig en toekomstbestendig maken van woningen. Zie ook www.liemersbouw.nl.

Certificering

Ontwerp: MEDIAZ - Hosting:HUCON